A napló főszereplője:

Anya, Apa szemefénye, Mama, Papa büszkesége. Dédiknek a kis bogara, nem más ő, mint Dorcsi baba.

Dorcsi baba naplója

"Engem ne emeljen a magasba senki, ha nem tud addig tartani, míg tényleg megnövök. Guggoljon ide mellém, ki nem csak hallani, de érteni akar, hogy közel legyen a szívdobogásunk." (Birtalan Ferenc: Míg megnövök)

Dorcsi baba

Lilypie Premature Baby tickers

Ennyi látogatóm volt eddig:

Free Counters

Vendégeim

Vendégeim

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • Babaruhadepo: Szia! Szeretném veled felvenni a kapcsolatot! Kérlek, hogy írj egy mailt a babaruhadepo@gmail.com-... (2010.11.13. 15:02) november 11.
  • LNiki: @Hajnika... :): Jól van Hajnika :D (2010.11.12. 17:05) november 2.
  • Hajnika... :): Tény hogy imádok babázni mert egy kis tündér.... de ennyire nem vagyok elvetemült, hogy játékgépez... (2010.11.12. 16:58) november 2.
  • LNiki: Szia! Örömmel tölt el, hogy a családon kívül más is olvasgatja a naplónkat. :) Az ostyalapot szala... (2010.09.13. 21:32) május 29. - A TORTA :D
  • mancsok: Szia! Gratulálok az oldalhoz nagyon tetszik. Az én kislányomat Dorkának hívják és ugyancsak a kede... (2010.09.13. 19:55) május 29. - A TORTA :D
  • Utolsó 20

január 24.

2011.01.24. 13:03 - LNiki

A mostani éjszaka is rossz volt. :( Óránként kellett elringatnom a kisasszonyt, mert nyugtalan volt és felébredt, sírdogált....ez a Spiropent hatása, de legalább nem a köhögőgörcs miatt nem aludtunk... hajnal 3kor felkelt baba és azt hitte reggel van, ugrott fel az ablakba nézegetni.... szóval elringattam, aludt egy fél órát-órát, majd kezdtem elölről.. Míg végül reggel 6kor ismét jött a köhögőgörcs és sípolás, majd hányás (kiment az esti Spiropent hatása és rögtön befulladt).....beadtam fél Rectodelt kúpot és jobban lett. Megreggelizett és mentünk a háziorvoshoz. Meghallgatta, azt mondta nem sípol, csak érdes a légzése. Azt javasolta, hogy a Spiropentet csak reggel adjam be neki, estére a Rectodeltet kapja 3 napig és meglátjuk, hogy lesz-e javulás. A Rectodelt gyulladáscsökkentő is, hátha jobban lesz tőle és nyugodtabban is alszik majd elvileg, mint a Spiropenttől.. ja és a Prospan szirupot is adni kell naponta 3x, mert amikor befulladt és hányt, akkor váladék jött fel.

Így most ott tartunk, hogy reggel 5ml Spiropent, este fél Rectodelt kúp + napi 3x 2,5ml Prospan köptető és gyógynövényes teát lehet még itatni vele, ami hurutoldó. (Bár ezt óvatosan, nehogy allergiás legyen a gyógynövényekből valamelyikre...)

3 napig kell adni estére a Rectodeltet, a negyedik este már ki kell hagyni és megnézni, hogy van-e még köhögőgörcs. Aztán másnap visszamenni kontrollra. Remélem, hogy a szteroid majd helyre hozza.

Ja és, hogy még bonyolultabb legyen az egész...éjszaka ismét elkezdett taknyosodni az orra és állandóan hapcizik. Reggel kiszívtuk az orrát, de semmi nem jött belőle csak víz. Így dokinéni szerint csak be van duzzadva a orrnyálkahártyája, cseppenteni kell az orrába Nasivinnel, de ha semmi nem jön belőle, akkor nem is kell kínozni az orrszívással.

Megfigyeltem azt is, hogy piszkálgatja állandóan a 2 fülét, éjszaka is. Lehet kezd neki fájni :S ezt melegítgetni kell neki, ha engedi. De dokinéni szerint visítana, ha fájna a füle :S hát nem tudom, én már mindent beképzelek :( Lassan másfél hónapos betegeskedés után már rémeket látok és egy köhintéstől is gyomorgörcsöm van. :( GYÓGYULJUNK MÁR MEG VÉÉÉÉGREEEE!!!!!! :@

A bejegyzés trackback címe:

https://dorcsibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr282609629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása