A napló főszereplője:

Anya, Apa szemefénye, Mama, Papa büszkesége. Dédiknek a kis bogara, nem más ő, mint Dorcsi baba.

Dorcsi baba naplója

"Engem ne emeljen a magasba senki, ha nem tud addig tartani, míg tényleg megnövök. Guggoljon ide mellém, ki nem csak hallani, de érteni akar, hogy közel legyen a szívdobogásunk." (Birtalan Ferenc: Míg megnövök)

Dorcsi baba

Lilypie Premature Baby tickers

Ennyi látogatóm volt eddig:

Free Counters

Vendégeim

Vendégeim

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • Babaruhadepo: Szia! Szeretném veled felvenni a kapcsolatot! Kérlek, hogy írj egy mailt a babaruhadepo@gmail.com-... (2010.11.13. 15:02) november 11.
  • LNiki: @Hajnika... :): Jól van Hajnika :D (2010.11.12. 17:05) november 2.
  • Hajnika... :): Tény hogy imádok babázni mert egy kis tündér.... de ennyire nem vagyok elvetemült, hogy játékgépez... (2010.11.12. 16:58) november 2.
  • LNiki: Szia! Örömmel tölt el, hogy a családon kívül más is olvasgatja a naplónkat. :) Az ostyalapot szala... (2010.09.13. 21:32) május 29. - A TORTA :D
  • mancsok: Szia! Gratulálok az oldalhoz nagyon tetszik. Az én kislányomat Dorkának hívják és ugyancsak a kede... (2010.09.13. 19:55) május 29. - A TORTA :D
  • Utolsó 20

április 3.

2010.04.03. 23:55 - LNiki

Ma is jól elfáradtunk. Voltunk kint Mamánál a temetőben és mivel nagyon jó idő volt nem kocsival mentünk be, hanem Babát becsücsültettük a kocsijába és a jó levegőn sétáltunk egy nagyot. El is aludt út közben....ülve :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Temető után Tescoztunk egy nagyot, majdnem 8 óra volt mire hazaértünk. De ugyebár a kisasszony nem volt álmos, mert kialudta magát, úgyhogy odadtam neki az első fogkeféjét, hogy barátkozzon vele. Ugyanis, azt a 7 fogacskát most már ápolgatni is kell. :)

Tetszett neki a fogkefe... :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma 2x is a frászt hozta a rám a kis kelekótya gyermek.... Van egy drótlábú plüsskutyája, amit mostanában hurcoltunk magunkkal mindenhova. Útban a temető felé látom, hogy valamit forgat a szájában a kis elvetemült.. kiharapta a kutyának a műanyag szemét!!!!! És az volt a szájában! Hát még jó, hogy észrevettem, gyorsan kikotortam a szájából a szemet és örökre száműztem a kutyust. Bele sem merek gondolni mi lett volna, ha nem veszem észre, hogy mit csinál. :S Alig hevertem ki a kis akcióját, jött a következő...

A Tescoban voltunk, amikor észrevettük, hogy az egyik hajcsat nincs a hajában. Arra emlékeztem, hogy pár pillanattal azelőtt még benne volt. Jajj mondom viccből, remélem nem a szájában van ez is, mint a kutya szeme....ÉS OTT VOLT!!! Forgatta a pici műanyag hajcsatot a szájában!!! Na ezt is kikotortam gyorsan a szájából, de ekkor már az ájulás kerülgetett. Hajcsatról ennyit, marad a fejpánt... Azt nem tudja lenyelni.. :S Bár inkább nem kiabálom el, hihetetlen mi mindenre képes ez a lány. Felér 3 rossz kisfiúval. Bebizonyította, hogy 24 órás felügyeletet igényel. Mindig kitalál valami rosszaságot. A legújabb tudománya az, hogy nyitogatja a hűtő ajtaját. Attól félek, hogy valamit a fejére fog rántani. Úgyhogy a húsvét utáni első feladatom: zárakat nézni a szekrényekre és a hűtőre. :) Az ágyról már simán lemászik, most a felfelé mászást gyakorolja. Pá-pázni is nagyon tud és tegnap úgy hallottam, mintha mondta volna azt is mellé, hogy "pá-pá". Imád pakolászni, a zoknis kosarát ki-be pakolássza, valamint a dvd-ket is rendezgeti állandóan. Általában iszonyatos rumlit hagy maga után. Most érzem csak igazán, hogy milyen igaz a mondás: "Amíg cseperedő gyerekek vannak otthon, addig olyan a takarítás, mint havat lapátolni hóesésben"...... :)

Végül pedig jöjjön egy kép, a két szerelmesről :))

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dorcsibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr341893025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása